THIS WON'T STOP 'TIL I SAY SO


egopic från toaletten i långshyttan. ja jävlar ja.


Har skrivit ord efter ord om Norge i mitt block. Har skrivit, gråtit, lyssnat på nyheter, skrivit mer, gett upp bara för att sekunden efter kommit på att det här är första gången någonsin jag kännt ett riktigt hopp inför mänskligheten. Det var så många modiga människor på Utöya. Ungdomar som mitt under skottlossningen sprungit tillbaka för att rädda kamrater, folk på land som tog sina båtar och åkte ut och räddade ungdomar från skottlossningar på eget bevåg, med skott efter sig på väg till tryggheten. Jag ser ett hopp jag aldrig sett förut och det gör att medsorgen som nu bor i min kropp kanske inte är lika påtaglig. Jag vet inte. Jag vet bara att jag ska göra allt som jag kan för att aldrig låta demokratin falla. Låter väl lite väl dramatiskt, men det är så jag ser det. Jag ser det som att vi alla har ett val: Att välja att se på och inte göra något, eller att faktiskt göra skillnad. Jag har sett på för länge. Nu är det dags för att faktiskt göra något. Även om det är småsaker som att åka till Borlänge och delta i minnestunden för offren, så är det iallafall en start. En början på något som jag skulle kunna offra mitt liv för.

YOU KNOW I LOVE BEING WITH YOU AND SEEING YOU CRY


HAR redan lagt upp de få bilderna jag tog, på fb! men man måste väl uppdatera här med :D kul igår. puss

ALL THIS TIME IS WASTEDglömde lägga ut bild på snyggaste glaset med inte lika snyggt innehålll.. haha. fast det var godare än det ser ut, promise!

THE FOOL NEVER GOT OFF, THE SCENE BITCH DID ALL HIS DRUGS, NOW LOOK HOW FAR THIS GOT YOU


förfestar lite på balkongen hemma hos oliver.posar lite i väntan på rasmusis.


tog som vanligt ganska få bilder, MEN SÅKLART MAGNUS ÄR MED PÅ MÅNGA, haha.

OVERDRESSED AND UNDERAGEjag och johanna har varit i stockholm. tröjan på första bilden är inhandlad där. likaså piercingen. elin <3 sthlm. johanna <3 stenlejon.
(Yeah, you say that I've hurt you, and your voice is like a prayer
Yeah, well maybe I hurt you sometimes, but let's contrast and compare
Lift up your shirt, the wound isn't there)

EVERYBODY GETTING KIND OF CRUNK, I THINK SOME DUDE JUST GRABBED MY JUNK, NOW I KNOW HOS KE$HA MUST BE FEELIN'
SAKNAR JOHANNA!!!!!!!! kom hem ankstjärt. :(

alltså haha, har typ hur många bilder på johanna/och mig där vi äter, håller i mat osv.osv.

MEN JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT


Sötnemi igår på P&L. Såg ALL TIME LOW och det var bäst.(jag tycker att du är en hycklare. blivit precis som alla andra, och det är så himla tråkigt. du är inte samma person som jag har nära hjärtat. längre.)

RSS 2.0