FÅTT EN FLASKA I HUVET, LEGAT SÖVD PÅ AKUTEN


Ett av mina bidrag till "utsatthet" i skolan. Wupp wupp! Lite ful bakgrund och enkel bild men jag är ändå rätt nöjd.

Idag har jag sytt och det var kul. Bilder kommer sen! :-D

GÅ UT PÅ SCENEN, MED ALLT DU HAR


Sytt en randig topp! Sydde även en magtröja och en prickig topp. Hihi har börjat sytt igen, känns skönt. Blivit lite brun på kemisk väg. (Heter det så, ja det gör det väl?)

Snart är det falu kalaset. Vi ses där(?!).

STOCKHOLM SYNDROME




Ny klänning. FIN. Tycker jag.
Köpte den under impulsresa till Stockholm häromdagen. Hälsade på Michael och Ida med Anna och Sol. Kom hem igår. Oh och köpte en tröja och en kjol, och ett par shorts på beyond retro. Älskar shortsen.

Ser ni mitt Gröna Lund-band? HEHHE också impulsgrej. Åkte alla karusellen utom Insane och Fritt fall. Fritt fall var bara för att det var så jävla kallt. Var jättekul :-D Syster och bror betalade in mig och köpte åkband åt mig, hade inga pengar kvar då.(Studiebidrag, please come.) Söta syskon. <3 <3 <3

HAR STÅTT I REGNET SÅ LÄNGE ATT JAG BÖRJAT KRYMPA






Här är min nya blogg osv osv. Jag skriver ju oftast inte om något vettigt i mina bloggar as you know(med "you" menar jag de som faktiskt läst mina andra bloggar.. ehehhehe)
Jag lyckades fixa bakgrundsbild och header HELT SJÄLV. Otekniska jag liksom, wth?!?!?

JAJA, läs min blogg för att jag är underlig. Underligt= något bra.
Underligt är det jag söker hos andra. Tyvärr hittar jag inte det så ofta i nya människor, jag vet inte varför? För att vi är snart myndiga allihopa(inte jag än då>:[) och då blir man vuxen och tråkig? Låter fjantigt men jag tror att det är så. HEHE. Jaaa, nu driftar jag iväg från ämnet. Over and out.

RSS 2.0